Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2012 - LLIURAMENT DELS DISTINTIUS DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ
El Pla de Qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.
L’Àrea de Turisme del Consell, des l’any 2004 està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen els establiments i dels recursos que gaudeix el visitant a la comarca.
L’acte, celebrat a la Sala de Plens, va ser presidit per Joan Català, president del Consell i Joan Trias, conseller del Consell i representant de la Comissió Turística.
Entre les empreses i entitats guardonades varen destacar cinc noves incorporacions; l’Oficina de Turisme de Verges, la Platja Gran de l’Estartit, les platges d’Aiguablava i Sa Riera de Begur, el restaurant Portal de Mar de Torroella de Montgrí i l’Hostal de la Gavina de S’Agaró.
Pel que fa a la resta de guardonats; oficines de turisme, platges, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu, son entitats i empreses que superen l’avaluació de seguiment que estableix el SICTED i el Consell Comarcal com a ens gestor.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat