Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Desembre 2007 - MÒDUL FORMATIU D’AJUDANT DE CUINA PER A DONES A PALAFRUGELL
El mòdul, organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà en el marc del Pacte Territorial per a l’Ocupació de les comarques de Girona, ha estat impartit pels professionals de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà a la cuina i aules de la unitat d’escolarització compartida cedida per l’Ajuntament de Palafrugell, en resposta als bons resultats dels cursos que es varen portar a terme a Sant Feliu de Guíxols, la Bisbal d’Empordà, Santa Cristina d’Aro i  Platja d’Aro.
L’horari escollit ha estat pensat per conciliar la vida familiar i la formació professional de les assistents. Aquesta iniciativa pretén donar resposta a dos reptes: fomentar l’aplicació de mesures de conciliació de la vida familiar i laboral que permetin la incorporació de les dones al mercat de treball i promoure la formació específica per combatre la manca de mà d’obra qualificada que darrerament s’observa en el sector turístic.
D’altra banda, les  participants  han entrat a formar part de la borsa de treball de la Unió d’Associacions d’Hostaleria de la Costa Brava Centre, Grup Costa Brava Centre. En aquest sentit, des de la gerència del Grup s’assumeix el compromís de tenir en compte aquestes persones a l’hora d’oferir-los un lloc de treball, aplicant mesures de conciliació de la vida personal i laboral.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies