Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - OBRIR-SE ALS MERCATS INTERNACIONALS – FORMACIÓ EMPRESARIAL
El mercat domèstic se’ns ha fet petit amb la crisi. L’opció ha de ser internacionalitzar la nostra activitat. Això requereix d’un canvi de paradigma, d’un canvi cultural. Hem d’entendre les implicacions que té el fet que el nostre mercat és el món. Hem de pensar, i segurament repensar, en clau global els nostres negocis. A més, ens hem d’adonar que, difícilment, es pot afrontar l’aventura de la internacionalització sols. Cal conèixer i explotar les eines cooperatives d’internacionalització.
L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal organitza una xerrada en la que es presentaran totes les qüestions que s’engloben al voltant del concepte de Negocis Internacionals.
La ponència anirà a càrrec de  Montse de Riquer, professora de la UOC, la UOC Business School i l'Escola de Negocis EAE i consultora dels programes d'Iniciació a l'Exportació d'ACC10, Joan Torrent, director de la UOC Business School i professor dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC i Àlex Ruiz, professor d’internacionalització empresarial de la UOC Business School.
L’acte, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc el dijous 28 de juny a la Sala de Plens del Consell Comarcal de 19 a 21 h.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies