Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - ELS CONSELLS COMARCALS DE L’ALT I EL BAIX EMPORDÀ PRESENTEN L’ESTRATÈGIA DE MARCA e EMPORDÀ

Els passats 1 i 2 de juny es va celebrar, a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, el seminari Marca Ciutat, on responsables de promoció econòmica, turisme i comunicació de les principals ciutats i destinacions turístiques del país, a més de professionals del sector, es troben per conèixer les noves tendències i principals novetats en posicionament de ciutats i destinacions. A l’edició d’enguany, el seminari va tractar, a més, el posicionament de les destinacions turístiques i la comunicació institucional.

Durant el matí del dissabte, els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà van clausurar l’acte fent referència al document que estan treballant des de fa 2 anys: “Estratègia per a la valorització dels recursos territorials de l’Empordà”. Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, va explicar que el document recull línies estratègiques de treball conjunt entre els dos Consells. L’objectiu és potenciar el territori que formen les dues comarques com un destí turístic de referència dins la marca Costa Brava, aprofitant la imatge de prestigi i qualitat de vida que té l’Empordà en els mercats propers.

Segons Joan Català, l’Empordà té oportunitats per continuar tenint protagonisme en el desenvolupament turístic de Catalunya i en el prestigi de la marca Costa Brava. Això serà possible creant i registrant productes basats en el valor del territori i promovent les marques turístiques millor consolidades en cada un dels mercats.

Tanmateix es va posar de manifest la important tasca que s’està realitzant per part del teixit empresarial per millorar les instal·lacions, la qualitat dels serveis i la sostenibilitat dels equipaments, sobretot en aquests temps de crisi. Des dels Consells es continuaran impulsant les actuacions de programes de qualitat en destí, a fi que arribin a tots aquells serveis públics que tenen incidència en l’activitat turística i en el conjunt del territori.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies