Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2012 - EL DIRECTOR GENERAL DE JOVENTUT VISITA EL BAIX EMPORDÀ
El 12 d’abril Antoni Reig Director General de Joventut, va visitar el Baix Empordà. La part més institucional de la jornada es va dur a terme al Consell Comarcal del Baix Empordà, on va ser rebut per Joan Català, president del Consell, Nuri Anglada vicepresidenta segona i Carles Salgas conseller delegat de Joventut. Es van plantejar les línies més genèriques del Pla d’Actuació Comarcal en Joventut, així com les delegacions de competències.
Seguidament va visitar l’Espai Jove de la Bisbal d’Empordà, on a banda de visualitzar les actuacions que s’hi realitzen, es va entrevistar amb l’Associació de la Fira del Circ de la Bisbal d’Empordà, per poder conèixer de primera mà la Fira pròpiament dita i l’Escola de Circ, nou projecte que aquest any han encetat i han començat a treballar en diferents espais.
Torroella de Montgrí va ser el següent punt on va poder copsar l’interès municipal en el treball de les polítiques de joventut i que es va plasmar en la visita al Punt Klau, punt d’informació juvenil municipal, i en la visita a l’espai del Museu de la Mediterrània, actualment punt de recepció i acollida de joves artistes que participaran en l’INUND’ART 2012, espai d'intercanvi, diàleg, reflexió i mostra entre artistes de totes les disciplines plàstiques i escèniques a Girona, en conveni amb la Direcció General de Joventut.
La jornada va cloure amb la visita al municipi de Calonge i a l’Espai Jove municipal, on també va poder copsar les inquietuds municipals en polítiques de joventut així com els nous objectius que el municipi es planteja de cares als nous plans locals de joventut per aquesta anualitat.
En el recorregut per la comarca va estar acompanyat per la coordinadora Territorial de Joventut a Girona, el conseller comarcal de joventut, els alcaldes i regidors dels diferents municipis així com dels tècnics de joventut corresponents.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat