Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2012 - ELS ANTICS ESCORXADORS DE SANT FELIU DE GUÍXOLS, REHABILITATS PER LA CASA D’OFICIS LES GAVARRES, OBREN LES PORTES A L’ATZAVARA

La iniciativa promoguda pel Consell i cinc ajuntaments del Baix Empordà es va realitzar amb el suport i finançament del Projecte Impuls del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Els joves participants es van especialitzar en treballs forestals a Santa Cristina d’Aro i Palamós, en jardineria a Torroella de Montgrí, jardineria i restauració de paisatge a Castell-Platja d’Aro i en rehabilitació d’edificis a Sant Feliu de Guíxols.
Els participants van combinar les classes teòriques dels oficis amb les pràctiques. En el cas del mòdul de paleteria van reformar íntegrament un dels mòduls dels antics escorxadors a Sant Feliu de Guíxols. Aquest espai acull ara l’Atzavara Club, que després d’uns anys programant concerts –sobretot acústics– en alguns bars de Sant Feliu de Guíxols i al Teatre-Auditori, compta amb el seu propi local molt a prop d’on es trobava l’Atzavara Club original, fundat fa 17 anys.
Amb projectes com aquest esperem, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, continuar contribuint a la formació i inserció social i laboral dels joves, un dels col•lectius amb majors dificultats a l’hora de trobar feina.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies