Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2012 - QUATRE REGIDORS DE CASTELL-PLATJA D’ARO PARTICIPEN COM A VOLUNTARIS LINGÜÍSTICS EN LA X EDICIÓ DEL “VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA” ORGANITZADA PEL CONSELL COMARCAL

Aquest programa possibilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.
El divendres 23 de març va tenir lloc, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, la presentació de la X edició del programa “Voluntariat per la llengua”, que va consistir en unes tutories per a voluntaris i aprenents lingüístics, a partir de les quals van poder parlar del funcionament del programa.
L’acte es va cloure amb la presentació de les 16 noves parelles lingüístiques, entre les quals cal destacar les formades per quatre regidors de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Antoni Botellé, Dolors Guirado, Albert López i David Prohias, que s’han volgut incorporar al programa “Voluntariat per la llengua” que el Servei de Català del Consell Comarcal porta a terme a la població.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies