Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2012 - MILLOREM LES NOSTRES RELACIONS - TALLER
Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem a participar al taller “Millorem les nostres relacions”, que es durà a terme a l’escola municipal infantil “El Tren Petit”, c. Folch i Torres de la Bisbal d’Empordà.
Totes les persones ens comuniquem i ens relacionem en els diferents àmbits de les nostres vides.
La manera que tenim de relacionar-nos amb els altres i amb nosaltres mateixes té a veure amb l’aprenentatge i les creences que tenim de com som nosaltres i les altres persones. Per tant, les nostres relacions estan afectades per la percepció que tenim del món que ens envolta i de nosaltres com a persones.
Es tracta de prendre consciència de quins patrons i pautes utilitzem i valorar si limiten o potencien les nostres relacions i a partir d’aquí poder decidir com volem relacionar-nos.
La metodologia de treball serà dinàmica i participativa, i les persones participants tindran l’oportunitat d’experimentar noves formes de relacionar-se.
El taller, que s’inicia el 26 de març, anirà a càrrec de Neus Gómez Gonzalo, psicòloga del SIAD. Tindrà una durada de 16 hores i es farà els dilluns de 19 a 21 h.
La data límit per la inscripció és el 23 de març. És gratuïta i obligatòria i es pot fer a les dependències del SIAD del Consell Comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.), per telèfon al 972 64 23 10 o per correu electrònic a siad@baixemporda.cat.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat