Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2012 - GUAREIX EL TEU DOLOR - CICLE DE XERRADES

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem a la propera xerrada que es durà a terme el dimarts 20 de març a les vuit del vespre a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà (c. Tarongers, 12)

Anirà a càrrec de Safirsek Romero Mateo, graduada en naturopatia i renaixedora que parlarà: d’on prové el dolor? Què són els patrons personals i com afecten el dolor i la salut? Quin efecte produeix el canvi d’actitud en la salut i en la vida? Com actuen les teràpies alternatives i el creixement personal en el dolor i en la salut?

Sovint quan parlem de dolor, ens referim al dolor físic (mal de cap, mal d’esquena, dolor a les articulacions...). Però abans que el dolor es manifesti el nostre cos, aquest ens ha donat senyals d’alarma amb diferents símptomes (tensió, entumiment ...), a vegades durant dies, setmanes i mesos. Quan no fem cas d’aquests senyals, el nostre cos ens crida l’atenció amb um dolor cada cop més fort.

Posteriorment durant el col·loqui tothom que vulgui podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

L’acte és gratuït i obert a tothom. Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat