Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2012 - EL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ CELEBRA L’ASSEMBLEA GENERAL AL CONSELL
Durant el matí del passat dimarts 14 de febrer  es va celebrar, al Consell Comarcal del Baix Empordà, l’Assemblea anual d’aquest òrgan de consulta i participació de les persones membres de les entitats de la gent gran de la comarca.
A l’assemblea hi van participar més d’una vintena de  delegats dels 21 casals que hi ha a la comarca. Van presidir l’assemblea Joan Català, president del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà i president del Consell Comarcal i Francesc Cárdenas  vicepresident del Consell Consultiu. Es va comptar amb la visita institucional d’Agustí Vila, director de l’Oficina de la Gent Gran Activa i secretari del Consell de la Gent Gran de Catalunya i de Josep M. Bosch, vicepresident segon del Consell de la Gent Gran de Catalunya.
La visita dels representants de l’Oficina de la Gent Gran Activa coincideix amb la celebració, aquest 2012, de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat intergeneracional. En el marc d’aquesta celebració, la Comissió Europea ha instat a tots els membres de la Unió a impulsar iniciatives i projectes per a promoure l’envelliment actiu i la interacció entre les diferents generacions.
Agustí Vila va posar de manifest la importància de la implicació de les entitats a la comarca destacant la contribució que la gent gran pot fer a la societat. En aquest sentit anima a tot el col•lectiu a treballar propostes o idees sobre la base d’incentivar la transferència de coneixements i experiències entre la gent gran i les generacions més joves.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies