Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2012 - LA MARCA DE GARANTIA PRODUCTES DE L’EMPORDÀ ÉS UN EXEMPLE A SEGUIR PEL CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÈS
Aquest interès per l’experiència de la marca de garantia “Productes de l’Empordà” el demostra la jornada tècnica realitzada el passat divendres 10 de febrer al Consell Comarcal del Solsonès. Aquesta jornada va ser organitzada pel CEDRICAT (Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya), fundació que s’encarregarà de la implantació de la marca de garantia. A més de la marca de garantia “Productes de l’Empordà”, hi van assistir les marques de garantia Productes dera Val d’Aran i Producte del Ripollès.
La jornada tècnica va consistir en una ponència de cadascun dels representants tècnics de les marques de garantia i l’experiència d’un productor de cada una de les mateixes. L’objectiu d’aquesta jornada no era cap altre que conèixer el funcionament de les marques de garantia, els seus avantatges i inconvenients i, principalment, l’opinió i experiència dels productors.
La jornada va ser molt satisfactòria i tant el Consell Comarcal del Solsonès com el CEDRICAT van considerar factible la creació d’una marca de garantia a la seva comarca.
La jornada va concloure amb l’agraïment a les tres marques de garantia presents pel fet d’ajudar-los a emprendre aquesta iniciativa.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies