Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2012 - COL·LABORACIÓ AMB LA DIRECCIÓ GENERAL DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

A través de les brigades el Consell Comarcal facilita les practiques formatives de la branca de forestal. El desenvolupament d’aquesta col•laboració, que tindrà una vigència d’un curs lectiu, finalitzarà el mes de juny i compromet a l’alumne de l’Escola a realitzar pràctiques formatives que inclouen tasques de neteja forestal, desbrossaments, condicionament de camins i lleres, etc. En tot moment les seves feines estaran supervisades pel cap de la brigada de forestal i pel tècnic designat del Consell Comarcal.
Aquestes pràctiques pretenen la familiarització laboral de l’alumnat i la Unitat de Relacions Escola-Empresa del Servei de Suport a la Gestió dels Centres de Formació Professional Inicial, s’ha encarregat d’autoritzar l’acord i donar el suport necessari per tal de fer el seguiment de les pràctiques de l’alumne.
Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es valora la iniciativa com a positiva ja que l’atur juvenil a la comarca presenta un índex elevat i s’espera poder continuar contribuint a la formació de joves en sectors emergents com és el medi ambient.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat