Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


IMPORTANT - VIES DE COMUNICACIÓ PER A LES FAMÍLIES EN CAS DE POSSIBLES EMERGÈNCIES EN EL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR (RISC NEVADES, AIGUATS, ETC.)

D’acord amb aquesta informació, que pot ser de risc potencial (predicció de nevades, pluges, etc.) o real (inundacions, etc.), el Consell Comarcal pot decidir evacuar o confinar l’alumnat transportat (si ens trobem dins l’horari escolar) o suspendre el servei de transport escolar (si ens trobem fora de l’horari escolar).

En el cas que ens trobem dins de l’horari escolar, serà el centre educatiu qui us notificarà l’evacuació, d’acord amb els mecanismes d’informació que tingui establerts. Tanmateix, també podreu accedir a les vies de comunicació que té el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Si ens trobem fora de l’horari escolar, serà el Consell Comarcal qui us donarà la informació actualitzada a través de les següents vies de comunicació:

 

- Als mitjans de comunicació: Catalunya ràdio i Catalunya informació

 

- Al web del Consell Comarcal: www.baixemporda.cat/ensenyament.

 

- Al contestador automàtic de la centraleta del Consell Comarcal: Tel. 972 64 23 10.

 

- Al web del centre docent.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies