Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2012 - PALAMÓS I VALL.LLOBREGA SIGNEN AMB EL CONSELL EL CONVENI DE TRASPÀS DE COMPETÈNCIES DEL SERVEI BÀSIC D’ATENCIÓ SOCIAL PRIMÀRIA

Divendres dia 13 es va signar a Palamós el conveni pel qual els ajuntaments de Palamós i Vall-llobrega traspassen al Consell Comarcal del Baix Empordà les competències pròpies dels serveis socials bàsics d’atenció social primària.
L’acte es va portar a terme a l’Ajuntament de Palamós. Van signar el conveni, Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Teresa Ferrer, alcaldessa de Palamós i Rufino Guirado alcalde de Vall-llobrega. Des de l’any 1993, el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Palamós, han signat diversos convenis de cooperació interadministrativa per a la gestió i coordinació dels serveis bàsics d’atenció social primària del municipi.
Aquest any s’hi incorpora Vall-llobrega. Amb aquest acord, i atesa la manca d’aquest tipus de servei al municipi, els usuaris d’atenció social primària seran atesos a les dependències dels serveis socials de Palamós.
Per a poder garantir l’atenció, tant dels usuaris de Palamós com els de Vall-llobrega, el servei compta amb un total d’onze professionals: quatre diplomades en treball social, dues educadores socials, una auxiliar administrativa i quatre treballadores familiars.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies