Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2011 - 9A EDICIÓ DEL “VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA” DE PLATJA D’ARO

El “Voluntariat per la llengua” és un programa que facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.
El passat 13 de desembre, a les 8 del vespre, va tenir lloc la presentació de la 9a edició del “Voluntariat per la llengua” de Platja d’Aro. David Prohias, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, va encetar l’acte agraint la participació dels voluntaris i aprenents per dedicar part del seu temps lliure a difondre l’ús social del català mitjançant la participació en el programa de parelles lingüístiques. A continuació, va fer referència, entre altres coses, a l’evolució del programa i, finalment, va presentar les tècniques de normalització lingüística del Consell Comarcal, les quals varen explicar en què consisteix el programa “Voluntariat per la llengua”.
Les 16 parelles i 2 trios que vàrem poder formar en aquesta edició tindran la possibilitat de visitar la Casa Màgica de Sta. Cristina d’Aro, entitat que col•labora amb el “Voluntariat per la llengua” oferint un descompte del 20% en l’entrada al museu a totes les parelles lingüístiques de Catalunya.
L’acte va cloure amb un petit refrigeri, gentilesa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, que va convidar les parelles lingüístiques a iniciar les converses en un ambient agradable i distès.
Les tasques d’aquest servei se centren en tres eixos bàsics: ensenyament de català a les persones adultes, assessorament lingüístic i dinamització lingüística, eix dins el qual s’inclou el programa “Voluntariat per la llengua”.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies