Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2011 - XERRADA FORMATIVA SOBRE LA DIABETIS EN EDAT ESCOLAR

L’Àrea d’Ensenyament i Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà organitza una xerrada formativa sobre la diabetis en edat escolar, arran de l’augment d’aquesta malaltia entre la població infantil i juvenil.

 

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 21 de desembre, a les 19 h, a la Sala de Plens del Consell. S’ha comptat amb l’assessorament de l’Associació de Diabètics de Catalunya i anirà a càrrec d’una infermera educadora en aquesta malaltia de l’Hospital Josep Trueta de Girona

Va dirigida especialment als professionals que es dediquen al treball amb infants i joves, monitors de menjador i cases de colònies, educadors de llars d’infants, etc.

L’objectiu és informar dels problemes que poden sorgir a l'escola en un nen/a diabètic, de l'administració d’insulina i, especialment, de la dieta que ha de seguir si es queda a dinar al menjador del centre educatiu.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies