Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2011 - TALLER SOBRE DIVERSITAT RELIGIOSA: FESTIVITATS I INCIDÈNCIA EN L’ÀMBIT MUNICIPAL AL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

El taller, adreçat a tècnics i polítics municipals i altres persones interessades es farà a la Sala de Plens del Consell el dia 13 de desembre de 10h a 12h.
La celebració puntual de determinades festivitats religioses genera diferents demandes als ajuntaments, vinculades especialment a la utilització d’equipaments públics o d’ocupació de l’espai públic.
El taller organitzat per la Direcció General per a la Immigració en col•laboració amb la Direcció General d’Afers Religiosos, te per objectiu donar a conèixer quines són les principals festivitats que celebren les diferents confessions implantades a Catalunya, com poden incidir en l’àmbit municipal i donar alguns suggeriments sobre com afrontar determinades demandes en aquest camp.

Inscripcions: a www.agendaimmigracio.cat
És gratuït. No es lliurarà certificat d’assistència

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies