Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2011 - ELS MUNICIPIS DE PALS, PLATJA D’ARO I ULLÀ REBEN SUPORT TÈCNIC DEL CONSELL EN MATÈRIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Aquest mes ha finalitzat el termini per justificar les subvencions dels projectes 2010-2011 de participació ciutadana. Aquestes subvencions, adreçades a ens locals i consorcis són per promoure la participació ciutadana. En aquest cas corresponien als projectes que s’han dut a terme, en aquest període, a Ullà, Platja d’Aro i Pals amb el suport tècnic del Consell Comarcal del Baix Empordà.
Ullà i Pals van optar per un projecte sobre els pressupostos participatius juvenils amb la finalitat d’incorporar la visió dels joves en l’elaboració d’una part del pressupost municipal, que els generés una consciència de poble i els convertís en ciutadania activa en les decisions que els afectava per fer-los partícips i corresponsables de la vida sociocultural del municipi. En el cas d’Ullà, repetia experiència, per bona acceptació del projecte i resultats obtinguts anteriorment.
Platja d’Aro s’ha iniciat elaborant el Pla Director de Participació, una eina que ajuda a que l'administració local sigui més propera i permet conèixer els mecanismes de participació existents, analitzar les relacions entre ciutadans i administració, definir el mapa de relacions existents i donar a conèixer quin és i el dret de la ciutadania a utilitzar-la.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies