Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2011 - CONCURSOS SICTED A LES XARXES SOCIALS

El distintiu de qualitat turística en destinació SICTED té per objectiu promoure la gestió de la qualitat dels serveis vinculats directament o indirectament al turisme del Baix Empordà.

La implantació d'aquest sistema beneficia el turista i la comarca, però sobretot l'empresa o servei que l'aplica, perquè suposa un impuls de la qualitat, la millora del coneixement del client i del sector turístic, l’augment de la percepció de fiabilitat del servei per part dels clients i la disposició d'un sistema de reconeixement de la qualitat.

Al Baix Empordà hi ha actualment 57 empreses distingides: 14 oficines de turisme, 7 museus, 12 platges, 8 hotels i apartaments turístics, 2 càmpings, 4 allotjaments rurals, 2 empreses de turisme actiu, 5 restaurants, 1 empresa de guiatge i 2 empreses d’altres serveis.

Tot i que des del Consell es realitzen diferents accions de promoció i difusió d’aquest distintiu, atesa l’actual acceptació de les diferents xarxes socials, s’ha cregut oportú fer-ho també a través de Facebook(www.facebook.com/baixempordaturisme) i Twitter (http://twitter.com/baixemporda_tur), on setmanalment es parla amb els usuaris de les excel·lències de la qualitat turística en destinació.

A més dimecres passat dia 23 de novembre es van iniciar els concursos SICTED, que se realitzaran dos vegades al mes durant el 2011 i el 2012.

Aquests concursos ofereixen com a premi; estades en allotjaments, àpats en restaurants, etc. d’una empresa amb aquest distintiu.

Aquesta setmana s’ha sortejat una nit en una habitació doble amb esmorzar a l’Hotel NM Suites de Platja d’Aro. 

Per participar als concursos, només cal entrar a la pestanya concursos SICTED del Facebook de Baix Empordà Turisme (www.facebook.com/baixempordaturisme) i respondre la pregunta formulada.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies