Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Novembre 2011 - CINQUANTA ASSISTENTS A LA I JORNADA D’EMPRENEDORIA SOCIAL BESOCIAL ORGANITZADA PEL CONSELL

Les empreses socials són capaces de generar, de manera sostenible, nous productes i serveis i de repercutir els beneficis en la millora col·lectiva.

La Jornada d’Emprenedoria Social BE SOCIAL, presentada per Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà i Marta Casacuberta, de la Coordinació dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació, es va  celebrar ahir 22 de novembre a l’edifici El Mundial de la Bisbal d’Empordà, i ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, TV Costa Brava i El Punt.

Joan Torrent, director de la Business School de la Universitat Oberta de Catalunya, va realitzar la conferència inaugural Emprenedoria i microempreses en temps de crisi. Seguidament Patrícia Sáez, docent dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, va presentar L´emprenedoria social cap a un nou sector social.

La jornada tècnica va finalitzar amb una Taula d’Experiències Socials, presentada per Patricia Sáez a la que hi van participar les empreses Som Energia Cooperativa (energies renovables), MAAM Project (producció a partir de reciclats), SIEL Bleu (activitat física i salut) i Foresterra SCCL (agricultura i forestal), reconegudes per la seva trajectòria i aplicació de l’emprenedoria social, que  van exposar els seus projectes empresarials. MAAM Project, en el decurs de la seva participació, va establir videoconferència en directe des de la Xina amb el seu responsable, Xavier Majoral.

A la cloenda, a càrrec de Conxita Herms, coordinadora del Programa de Suport a l’Emprenedoria Social a Catalunya i Joan Català, president del Consell Comarcal, es va remarcar que,  les empreses que aposten per ser l’emprenedoria social són competitives, i aconsegueixen productes diferenciats, on els reptes socials actuen com un valor afegit.

 

http://tvcostabrava.xiptv.cat/l-informatiu-costa-brava/capitol/jornada-d-emprenedoria-social-al-baix-emporda

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies