Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2011- EL CONSELL ORGANITZA LA I JORNADA D’EMPRENEDORIA SOCIAL AL BAIX EMPORDÀ

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà organitza la I Jornada d’emprenedoria social al Baix Empordà - BE SOCIAL, juntament  amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC),  la col•laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, TV Costa Brava i El Punt Diari.
La jornada tindrà lloc el 22 de novembre a les 9,30h. a l’edifici el Mundial de la Bisbal d’Empordà.
L’objectiu es donar a conèixer l’esperit emprenedor i empreses capaces de generar de manera sostenible nous productes i serveis i de repercutir els beneficis en la millora col•lectiva. Es convoca a empreses i persones emprenedores de la comarca per donar-los a conèixer projectes socials que s’han implantat amb èxit, amb la intenció que serveixin d’inspiració i model.
Presentaran l’acte Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Joan Torrent, director de la Business School de la UOC.
La jornada tècnica s’iniciarà amb dues conferències:  Emprenedoria i microempreses en temps de crisi i L´emprenedoria social. Cap a un nou sector social. La primera anirà a càrrec de Joan Torrent, Business School de la UOC i la segona de Patrícia Sáez, docent dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.
La jornada finalitzarà amb una taula d’experiències socials, moderada per la Patrícia Sáez. Les empreses convidades a participar en la taula són; Som Energia Cooperativa, MAAM Project,  SIEL Bleu i E.I. Foresterra SCCL
Clouran l’acte Conxita Herms, coordinadora del Programa de Suport a l’Emprenedoria Social a Catalunya i Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.
Per confirmar l’assistència o més informació cal contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica , tef. 972 64 23 10 o al correu electrònic empresa@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies