Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2011 - EL CENTRE DE CULTIUS TRAMUNTANA DEPENENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ S’ADHEREIX AL SISTEMA ARBITRAL DE CONSUM

El Centre Ocupacional i Espai de Treball Tramuntana, de Palafrugell, que forma part del Consell Comarcal del Baix Empordà, ha sol•licitat l’adhesió al Sistema Arbitral de Consum.

El Sistema Arbitral de Consum és una via extrajudicial i voluntària que permet resoldre possibles conflictes amb les persones consumidores i usuàries de manera objectiva, ràpida i gratuïta. Objectiva perquè el laude arbitral l’emet un col•legi d’àrbitres experts en la matèria. Ràpida perquè s’obté una resolució definitiva en pocs mesos. I gratuïta perquè no s’ha d’abonar cap taxa administrativa, ni es necessita representació legal. 

La Generalitat de Catalunya atorga a les empreses adherides un distintiu de qualitat, atès que el seu compromís amb aquest sistema dóna valor afegit al seu negoci i una garantia de seriositat, credibilitat i professionalitat envers els seus clients.

L’adhesió de les empreses al Sistema Arbitral de Consum és gratuïta i només requereix de la signatura de l’oferta pública d’adhesió que es pot sol•licitar a l’Àrea de Consum del Consell Comarcal.

Al Baix Empordà hi ha unes 200 empreses adherides a aquest sistema.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies