Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2011 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ OFEREIX NOUS CURSOS DE FORMACIÓ PER PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR

El Consell Comarcal del Baix Empordà és la primera administració de la comarca acreditada per realitzar formació ocupacional i impartir certificats de professionalitat. És una modalitat de formació pionera d’acord amb la normativa europea i estatal.
Els cursos de Formació Professional Ocupacional estant dirigits prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur. Són programes formatius teòrico-pràctics. La finalitat és millorar la qualificació professional i la inserció laboral. Els cursos són subvencionats pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal. Hi podran accedir seixanta persones en situació d’atur.
S’impartiran dos cursos d’Activitats Administratives en la relació amb el client, de 820 hores de durada i dos de Tècnic/a d’informació turística de 475 hores.
Amb aquests cursos d’especialització es pretén oferir recursos per reorientar els perfils professionals dels que han perdut la feina, per millorar el currículum i adaptar-se millor a les oportunitats que ofereix el mercat de treball. Es faran pràctiques en empreses, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió al mercat de treball.
Per a més informació adreceu-vos al: Consell Comarcal del Baix Empordà. Àrea de Promoció Econòmica (Tel. 972 64 23 10); a les Oficines de Treball de la Generalitat i/o al web www.oficinadetreball.cat.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies