Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2011- CURS DE MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell ha programat un curs de manipulació d’aliments  organitzat pel Centre assessor en gestió de la higiene i de la seguretat alimentària Ashial, especialistes en l'anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).
El curs va dirigit a qui requereix d’aquest certificat per a la seva feina i/o als que les seves tasques siguin de preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, trans¬port i distribució d’aliments.
Es portarà a terme a la seu del Consell (Sala de Plens), el dia 22 d’octubre de 2011 de 9:30h a 12:30h.
 Els continguts a tractar seran:
A- Introducció a la seguretat alimentària.
     .  Microbiologia i malaltia
     .  Bacteris
     .  Multiplicació de bacteris
     .  Aliments d'alt risc
     .  Contaminació i prevenció de malalties
     .  Higiene personal
B-Neteja i desinfecció
C- Animals i insectes perillosos
D-Locals i equips
E-Control de la seguretat alimentària
F- Anàlisis de perills i punts crítics de control (APPCC) o autocontrols
      .  Pla de neteja i desinfecció
      .  Pla de control d'aigua
      .  Pla de control de plagues
      .  Pla de formació continuada
      .  Pla de control de matèries i proveïdors
      .  Pla de restrejabilitat
      .  Pla de control de temperatures i processos
      .  Pla de manteniment

 Preu del curs: 40 euros. Cal portar una fotocòpia del DNI

 
Per informació i inscripcions:
Àrea de promoció econòmica.
Consell Comarcal del Baix Empordà
972 64 23 10 – formacio@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat