Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2011 - CONSTITUCIÓ DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ I PRESA DE POSSESSIÓ DELS NOUS CÀRRECS
Constitució del consell

L’acte es va iniciar amb la constitució de la mesa d’edat i amb el jurament o promesa dels diferents representants. Seguidament, els consellers van votar per elegir el nou president, càrrec que ha recaigut en la persona de Joan Català Pagès, qui ha estat elegit per 23 vots concedits per CiU (13) i el PSC (10). Pel que fa a les altres forces polítiques, van votar en blanc.

Joan Català, quart president del Consell des que es va instituir aquesta entitat, va tenir paraules amables i d’agraïment als seus antecessors i va recordar el seu pas per la institució en tres legislatures anteriors.

En el seu discurs de presentació, Català va destacar que els seus objectius per a la nova legislatura són: afavorir l’activitat econòmica de la comarca, mantenir més que mai el suport a tots els municipis de la comarca (sobretot en aquests moments difícils) i promocionar la marca Empordà com a segell de qualitat en els serveis, col•laborant més estretament amb el Consell de l’Alt Empordà.

En els propers dies, a partir del Ple del cartipàs es posaran sobre la taula les principals línies d’actuació de les àrees del Consell.

http://tvcostabrava.xiptv.cat/video/52503/joan-catala-nou-president-del-consell-comarcal

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies