Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2011 - LLIURAMENT DE PREMIS DEL III LABORATORI D’IDEES EMPRESARIALS AL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha premiat, els projectes empresarials dels alumnes de 7 instituts de la comarca, en les categories de cicles formatius i de Batxillerat.

L’acte ha estat presidit per Ricard Herrero Suñer, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, qui ha destacat la importància de l’esperit emprenedor dels joves. Ha estat acompanyat per Joan Batlle, president del Consorci de Vivers d’Empreses de la demarcació de Girona; de Maria Eugenia Sala, coordinadora d’Emprenedoria dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i de Rafael Mateu, directiu de la Caixa els quals han encoratjat els joves a fer realitat els seus projectes, salvant les dificultats del moment i aprenent dels errors.

S’han presentat 6 projectes de Cicles Formatius dels IES la Bisbal i de l’IES Sant Feliu de Guíxols. 11 projectes corresponen a estudiants de batxillerat de l’IES Frederic Martí Carreras de Palafrugell, de l’IES Palamós, de l’IES Baix Empordà de Palafrugell, de l’IES Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols i de l’IES Puig Cargol de Calonge.

Les iniciatives guanyadores han estat de Montse Guitart Buxedas estudiant de cicles formatius de l’IES la Bisbal qui ha presentat una empresa de serveis d’assistència i de la Ioana Alexandra Mereuta, estudiant de Batxillerat de l’IES Frederic Martí Carreras que n’ha presentat una de confecció de calçat esportiu personalitzat i customitzat. Han estat premiades amb un Ipad i un rellotge. Tots els participants han rebut un carnet jove cedit per la Direcció General de Joventut.

En aquesta tercera edició hi han col·laborat el Consorci de Vivers d’Empreses de la demarcació territorial de Girona, la Direcció General de Joventut, la Caixa i El Punt.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies