Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Maig 2011 - LA IMPORTÀNCIA DE L’ACOMPANYAMENT I SUPORT A LA DONA DURANT L’EMBARÀS - CICLE DE XERRADES

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem a la propera xerrada que amb el títol La importància de l’acompanyament i suport a la dona durant l’embaràs es durà a terme el dijous 9 de juny a les vuit del vespre a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà.

A càrrec d’Alba Soler, psicoterapeuta, formada en integració psicocorporal   (Escola de Teràpia d'Integració Psicocorporal de Barcelona) i de Carme Jaume, terapeuta de shiatsu, especialitzada en l’embaràs, el part, el postpart i els cicles de la dona.

El cicle de la vida que engloba la gestació, el part i la lactància , és d’una importància molt gran, tant per al fill com per a la mare. Són els primers cicles evolutius de la vida, on els processos biològics, instintius i emocionals del fill i de la mare, avancen al mateix temps.

Per a la mare poder estar en contacte amb la vida del seu fill i amb la seva pròpia vida és bo, i al mateix temps és necessari perquè l’embaràs, el part i la lactància puguin donar-se d’una manera natural.
 
Per al bebè que s’està gestant és molt important que tant el seu pare com la seva mare siguin conscients de la seva existència , ja que la construcció de la identitat com a ésser comença des dels primers moments de ser concebuts. I ja des de l’iniciï de l’embaràs és important que el pare hi participi. Ja que la relació amb ell també  es construeix des del començament. 

 El col·loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui, podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

 

Acte gratuït i obert a tothom.

US HI ESPEREM!!!

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies