Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2011 - COM ABORDAR LES PÈRDUES AL LLARG DE LA VIDA - CICLE DE XERRADES

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem a la propera xerrada, COM ABORDAR LES PÈRDUES AL LLARG DE LA VIDA.

 

L’acte es durà a terme el dimarts 10 de maig a les vuit del vespre a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà i serà coordinat per Isabel Campins Figueras, mestra, treballadora social, psicòloga i psicoterapeuta, qui ha impartit cursos sobre aquests temes a associacions, centres i hospitals i treballa dins del camp de la psicoteràpia des de fa molts anys amb temes de desenvolupament personal i salut.

 

En prendre decisions per anar a un lloc i/o deixar d’anar a un altre, al elegir qualsevol cosa  “perdem”. Quan les pèrdues són poc significatives, no els donem massa importància. Però quan vivim una separació, una pèrdua de treball, d’habitatge, d’un ésser estimat…ens sentim moltes vegades desbordats i no sabem com actuar.

 

Quants tipus de pèrdues hi ha?  Per quins estadis es transita?

Què ens passa quan hi ha una pèrdua important a la vida?       

Vivències i emocions

Com podem viure la pèrdua perquè ens ajudi a créixer.

 

El col·loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui, podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

 

Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

 

Acte gratuït i obert a tothom.

US HI ESPEREM!!!

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies