Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2011 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ PRESENT A L’ACCIÓ PROMOCIONAL ENVIE DE CATALOGNE

El Consell Comarcal del Baix Empordà va ser present a l’acció promocional Envie de Catalogne a Montpellier, un dels mercats de proximitat que més interessa a la comarca, celebrat del 15 al 17 d’abril.

La mostra, de tres dies de duració, va tenir lloc a la Place de la Comédie de Montpellier amb motiu de la cloenda de l’Any de Catalunya a França. Es van celebrar nombroses activitats, actuacions i degustacions típiques de Catalunya.

Pel que fa al Baix Empordà es va informar als visitants dels recursos turístics de la comarca i les havaneres van omplir de música la plaça. Els visitants també van tenir la possibilitat de degustar La Cuina del Peix Blau Ganxó que va oferir l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb motiu de la XX edició de la campanya gastronòmica d’aquest producte tant tradicional a la població.

La mostra va aplegar un gran nombre de visitants, fet que demostra l’èxit de l’acció promocional i la importància del mercat francès com a aposta clara del turisme de proximitat.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies