Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2011 - ALUMNES DE L’IES DE LA BISBAL D’EMPORDÀ VISITEN EL CONSELL

Dos grups d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de l’especialitat Gestió Administrativa que estan fent el mòdul professional Empresa i Administració, han visitat la seu del Consell Comarcal, on se’ls ha explicat la organització tant política com de gestió de l’entitat.

Els alumnes molt interessats en els serveis que presta el Consell van participar fent preguntes sobre diversos temes com: les ajudes als emprenedors, com preparar-se per accedir a un lloc de treball en una institució pública, com assessorar-se pels diferents serveis que presta l’àrea de Benestar Social, o la d’Habitatge amb el lloguer de pisos, o d’assessorament jurídic que s’ofereix a les dones des del Servei d’Informació i Atenció a les dones (SIAD), etc.

L’explicació sobre els diferents serveis es va donar de forma generalitzada, tot i que també es va oferir la possibilitat de que responsables de les diferents àrees del Consell anessin a l’Institut a parlar  específicament dels temes que més els interessen.

Es va oferir també la possibilitat que els alumnes, per parelles, demanessin hora a les  àrees que més els interessen per tal de ser atesos com a usuaris i poder presentar les seves observacions i valoracions com un treball fi de curs. Aquesta darrera opció els va semblar interessant pel fet que podia aclarir les seves inquietuds envers els servis que es presten.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies