Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2010 -EL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ CELEBRA L’ASSEMBLEA GENERAL

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà elegeix els nous càrrecs que formaran part de la Junta Permanent i defineix les línies d’actuació previstes per al 2011.

El passat dimecres 19 de gener es va celebrar, al Consell Comarcal del Baix Empordà, l’assemblea d’aquest òrgan de consulta i participació de les persones membres de les entitats de la gent gran de la comarca. Hi van participar una vintena de delegats dels 21 casals que hi ha a la comarca.

Van presidir l’assemblea Ricard Herrero president del Consell Comarcal del Baix Empordà i del Consell Consultiu, Francesc Cárdenas i Maria Bancells vicepresidents i Eugeni Camarero  vocal de la Junta Permanent del Consell Consultiu.

Ricard Herrero va posar de manifest la voluntat del Consell Consultiu de la Gent Gran de promocionar les activitats encaminades a assegurar la qualitat de vida de la gent gran i l’enfortiment de les relacions entre els casals de gent gran de la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies