Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2011 - JOVES DEL BAIX EMPORDÀ, JOVES AMB OPINIÓ UN PROJECTE PIONER DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

Durant el segon trimestre del curs escolar, l’Àrea de Participació Ciutadana del Consell Comarcal del Baix Empordà iniciarà el projecte “Joves del Baix Empordà, joves amb opinió” per fomentar el diàleg i el debat entre els i les joves de diferents instituts de la comarca.

Aquesta iniciativa comarcal, que és pionera, pretén fomentar la cultura participativa del jovent com a dret fonamental de les persones. És una acció que vol donar a conèixer a la gent jove les tècniques i les metodologies necessàries per desenvolupar un conjunt d’habilitats socials que li facilitin la interacció, el debat i la convivència.

El projecte, a més, ofereix un complement a les assignatures de Ciutadania i d’Ètica a través d’una aportació pràctica en els temes relatius a la democràcia i el concepte de ciutadania i, al mateix temps, propicia uns espais de debat que permeten a l’adolescent reflexionar sobre temes que són del seu interès.

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida al projecte amb una visita de l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Montgrí i de 4t d’ESO de l’IES La Bisbal al Consell Comarcal del Baix Empordà. Els alumnes han pogut conèixer la institució i les seves funcions alhora que se’ls ha presentat el projecte.

Aquesta iniciativa comarcal vol tenir projecció de futur i ser implantada en cursos posteriors a altres instituts del Baix Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat