Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2011 -AROMATERÀPIA CIENTÍFICA, LA FARMACIOLA NATURAL CASOLANA- CICLE DE XERRADES

Encetem l’any i des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà volem continuar oferint-vos el cicle de xerrades, intentant trobar i presentar temes que podeu considerar interessants.

 

Us convidem el dimarts 18 de gener a les 20.00 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà (c/Tarongers, 12), el tema que tractarem serà: Aromateràpia científica, la farmaciola natural casolana, a càrrec de Carme Jaume, terapeuta en flors de Bach i aromateràpia; instructora de katsugen i yuki, i terapeuta en shiatsu, especialitzada en l’embaràs, el part, el postpart i els cicles de la dona.

 

Es parlarà de:

Aprendre a reconèixer un oli essencial de qualitat i a conèixer les seves propietats (selecció d’olis essencials més adients durant l’hivern).

Com fer-los servir amb seguretat, sense risc d’abús i saber com aprofitar totes les seves propietats.

Aprendre a diferenciar entre un oli portant i   un oli essencial.

 

El col·loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui, podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

 

Si es del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

 

Acte gratuït i obert a tothom.

US HI ESPEREM!

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat