Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2010 - CAMPANYA DE NEVADES 2010 DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Amb l’hivern, cal estar preparats davant del fred i també de les nevades. Aquests fenòmens meteorològics poden provocar situacions d’emergència. Per estar en condicions d’afrontar possibles situacions adverses ocasionades per la neu, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla NEUCAT, ha elaborat uns tríptics i un pòster, amb consells de prevenció i també d’actuació davant de les nevades, per evitar o minimitzar els possibles danys provocats per la neu.

El primer fullet i el pòster estan destinats a la població en general i contenen consells de caire general però els emfatitza per a aquelles situacions més susceptibles de provocar danys. El segon està adreçat especialment als conductors i el tercer, redactat en quatre idiomes, està pensat per a conductors de diverses procedències en trànsit pel nostre país. Aquest any, els consells de protecció civil estan per primera vegada disponibles en xinès i àrab, a més a més de català, castellà, francès i anglès.

Des de les institucions vetllem per l’autoprotecció dels ciutadans, per això volem insistir a fomentar la prudència i la sensibilització davant aquest risc. Els comportaments prudents són bàsics en tot comportament humà i encara més en situacions difícils, perquè poden contribuir decisivament a la pròpia protecció de les persones.

Per a més informació veieu document adjunt

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat