Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2010 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ INICIA UN PROJECTE PARTICIPATIU AMB DIFERENTS INSTITUTS DE LA COMARCA PER FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ ENTRE ELS JOVES A LES AULES

Els mesos de gener a abril se celebraran diferents tallers de participació ciutadana per donar a conèixer als joves, tècniques i metodologies que permetin aportar un conjunt d’habilitats socials que faciliten la interacció i la convivència.

 

L’Àrea de Participació Ciutadana del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, va donar ahir dimarts 16 de novembre, el tret de sortida del projecte amb una visita al Parlament de Catalunya dels alumnes de 4t d’ESO de l’IES de la Bisbal d’Empordà, on els i les joves van poder conèixer personalment el funcionament de les sessions parlamentàries.

Aquesta sortida queda emmarcada en el projecte que s’ha engegat recentment i que pretén fomentar la cultura participativa dels joves com a dret de les persones.

Amb aquests tallers que es duran a terme als instituts d’educació secundària de La Bisbal d’Empordà i de Torroella de Montgrí, es pretén complementar les assignatures de Ciutadania i Ètica amb la part més pràctica de l’assignatura i a la vegada propiciar uns espais de debat que permetin a l’adolescent reflexionar sobre temes del seu interès.

Aquesta iniciativa comarcal vol tenir projecció de futur per ser implantat en cursos posteriors a altres instituts del Baix Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies