Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2010 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ CONCLOU EL CURS DE DINAMITZADOR/A EN PROCESSOS PARTICIPATIUS

Amb el títol “La participació ciutadana com a eina de futur”, finalitza un curs de dinamització per formar experts en la conducció de reunions participatives

 

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat una formació en processos participatius que ha durat gairebé sis mesos.

Amb un total de 50 hores distribuïdes en 10 sessions formatives, aquest seminari ha proporcionat als professionals les eines, dinàmiques i d’estratègies necessàries per, a partir d’ara, dur a terme reunions de debat i deliberació participatives.

El servei de Ciutadania i Participació, del Consell Comarcal del Baix Empordà ve realitzant, des de fa anys, polítiques de formació encaminades a fomentar la cultura participativa, vetllant per a la sensibilització i la formació de tècnics, polítics i ciutadania en matèria de participació ciutadana.

Amb la sessió d’ahir conclou un seminari que ha obtingut una avaluació molt positiva i que ha superat les expectatives dels participants.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies