Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2010 - LA COMARCA DEL BAIX EMPORDÀ I LA POBLACIÓ DE SANT HILARI SACALM APOSTEN PEL SICTED (SISTEMA INTEGRAL DE CALIDAD TURÍSTICA ESPAÑOLA EN DESTINO)

Aquest distintiu té per objectiu aconseguir un nivell de qualitat homogeni dins la destinació millorant la gestió interna de les empreses adherides i generant valor afegit al turisme.

 

La comarca del Baix Empordà i el municipi de Sant Hilari Sacalm són les úniques destinacions de la demarcació que actualment aposten pel distintiu de qualitat SICTED.

Per tal d’obtenir el distintiu, les empreses han de superar favorablement les avaluacions que estableix el SICTED, és per aquest motiu, que durant els mesos d’octubre i novembre, els tècnics de les dues destinacions han realitzat un intercanvi de destinacions per realitzar les avaluacions; és a dir, el Baix Empordà ha avaluat a les dotze empreses adherides al projecte de Sant Hilari Sacalm i Sant Hilari Sacalm ha avaluat a dotze de la seixantena d’empreses adherides del Baix Empordà.

 

Les dues destinacions han valorat molt positivament haver pogut fer l’intercanvi, que ha permès obtenir experiències en comú  i valorar al treball en equip que s’està realitzant contínuament per tal de donar fiabilitat i importància a la qualitat de les dues destinacions.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies