Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2010 -DIJOUS INNOVADOR A CASTELL-PLATJA D’ARO - LA WEB COM A EINA PROMOCIONAL: ORIENTACIÓ PRÀCTICA PER A PETITES EMPRESES

Els Dijous Innovadors tenen per l’objectiu tractar temes d’actualitat per a l’àmbit empresarial en format breu. Tot i estar promoguts pel Consell Comarcal del Baix Empordà, se celebren a diversos punts de la comarca perquè també participen en el projecte 9 ajuntaments i les cambres de comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols. A través de col·loquis, es pretén promoure el diàleg obert i distès entre la persona dinamitzadora i els/les empresaris/àries.

 

En la societat de la informació, les empreses no existeixen si no estan a Internet. Us heu plantejat de crear un portal web del vostre negoci o si ja el teniu treure’n el màxim rendiment?

Us oferim la informació necessària per crear la vostra web d’informació, catàleg en línia o comerç electrònic, com posicionar-vos en els cercadors, etc.

 

Us convidem a participar en el proper Dijous Innovador: LA WEB COM A EINA PROMOCIONAL: ORIENTACIÓ PRÀCTICA PER A PETITES EMPRESES, que es portarà a terme a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, el proper 4 de novembre a les 15 h.

 

Dinamitza la sessió Carles Sanabre, Consultor de Comunicació Persuasiva en mitjans digitals de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 

Per a  més informació i inscripcions contacteu amb:

 

Promoció Econòmica

Ajuntament de Castell – Platja d’Aro

comerc@platjadaro.com

Tel. 972 81 72 84 (Ext. 290)

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies