Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2010 - PÍNDOLA EMPRESARIAL: TÈCNIQUES DE VENDA, POSTVENDA I FIDELITZACIÓ DELS CLIENTS

Les tècniques de venda i postvenda són eines, instruments que s’apliquen en el procés de venta per persuadir el client perquè compri els nostres productes o serveis

L’Àrea de Promoció Econòmica, del Consell Comarcal del Baix Empordà, organitza, juntament  amb l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, una Píndola Empresarial (seminari de curta durada) de Tècniques de Venda, Postvenda i Fidelització dels Clients fruit d’un conveni signat entre les dues institucions.

La majoria  de les tècniques de venda i postvenda estan basades en la psicologia i la sociologia. Però el bon ús i coneixement d’aquestes eines no és suficient per ser millor que la competència. Cada vegada més són necessaris venedors/es hàbils, entrenats i amb experiència per fidelitzar la clientela, és per això que s’ofereix aquesta oportunitat de conèixer noves tècniques de venda.

 L’acte, al qual us convidem a participar-hi, tindrà lloc el proper 5 d’octubre de 2010 de 15 a 16.30 h a l'Ajuntament de Platja d’Aro (Pl. Mn. Cinto Verdaguer, 11, bxs.), serà dinamitzat per Carles Martí, agent comercial titulat pel “Ministerio de Industria, Comercio y Turismo”, humanista, consultor i formador comercial i professor de diferents escoles de negocis.

 

Consulteu la informació annexa, ompliu la butlleta d’inscripció i feu-la arribar a l’adreça de correu comerc@platjadaro.com. Per qualsevol aclariment, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Promoció Econòmica

Ajuntament de Castell-Platja d’Aro

Pl. Mossèn Cinto Verdaguer, 11 | 2a planta

Tel. 972 81 72 84 (Ext. 290)

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies