Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2010 - COM PUC MUNTAR LA MEVA EMPRESA? - CICLE DE XERRADES

Un cop passat l’estiu, reprenem el cicle de xerrades que s’ofereix des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà. En aquesta ocasió comptem amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal Baix Empordà. Us convidem el  dimarts 21 de setembre a les 20.00 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà (c/Tarongers, 12), el tema que tractarem serà:

 

Com puc muntar la meva empresa? A càrrec de Dolors Cano Tècnica d’Empresa de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà.

 

Els punts a tractar seran:

. De què puc crear la meva empresa?

. Quins aspectes haig de tenir en compte? I quins passos he de seguir?

. Per a què serveix el pla d’empresa?

. Seré autònoma, quins avantatges i inconvenients tindré?

 

El col·loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui, podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

 

Si es del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

 

 

Acte gratuït i obert a tothom.

US HI ESPEREM!

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies