Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2010 - NOVETATS SOBRE LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Com cada any s’ha iniciat la campanya de prevenció d’incendis forestals a Catalunya amb un material divulgatiu pensat per contribuir o augmentar el grau d’autoprotecció dels ciutadans. Aquest risc pot afectar especialment als residents en urbanitzacions, cases aïllades i cases de pagès.

En la campanya d’enguany un aspecte molt significatiu ha estat l’elaboració d’una guia per l’autoprotecció, “protegiu-vos dels incendis forestals”, pels ciutadans residents en urbanitzacions, cases aïllades i cases de pagès. L’objecti és facilitar l’adopció de mesures que, tant des del punt de vista de les residències, com de l’entorn, com del propi comportament humà, puguin contribuir a un augment important de la protecció dels ciutadans davant els incendis forestals.

La guia es divulgarà i difondrà aquest estiu per totes les urbanitzacions, cases aïllades i cases de pagès més vulnerables tal i com assenyala el pla Infocat, en el marc de la campanya de sensibilització davant els risc d’incendis forestals, que la Generalitat de Catalunya impulsa any rere any a través del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, mitjançant la Direcció General de Protecció Civil, amb l’objectiu d’augmentar el coneixement de les mesures d’autoprotecció davant els incendis forestals per part de la població, especialment, aquells que puguin estar o residir en les zones més vulnerables.

La guia per l’autoprotecció es pot consultar a la pàgina web: http://www.gencat.cat/interior/esc/riscos/incendis_forestals.htm.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies