Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2010 - EMOTIU ACTE DE CLOENDA DE L’ESCOLA TALLER “LES GAVARRES”, QUE DURANT 12 ANYS HA FORMAT CENTENARS DE JOVES DEL BAIX EMPORDÀ

Els alumnes-treballadors, han finalitzat les especialitats dels mòduls de pintura, recuperació d’espais naturals, paleteria i jardineria. Durant el mateix acte, Judit Font en representació de la Diputació de Girona, presentà un curtmetratge que han fet els alumnes de l’escola en el marc del Projecte Respecte. En aquest projecte, impulsat per la Diputació de Girona, hi han participat les diferents escoles taller de les comarques gironines de les quals n’han sortit sis projectes audiovisuals, entorn de la intolerància, el racisme i la igualtat.

Àngel Planas, vicepresident del Consell Comarcal, va fer la valoració global de l’Escola i va obrir el torn de lliurament de diplomes. Finalment, tot l’equip que ha impulsat i treballat en aquest projecte, va adreçar emotives paraules als alumnes.

Arran de la crisi econòmica desapareixen les Escoles Taller, deixant un buit per a molts joves de la comarca. Esperem que, els projectes de Cases d’Ofici responguin a les necessitats que en són moltes.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies