Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2010 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ INICIA UN CURS DE DINAMITZACIÓ

 

Amb el títol “La participació ciutadana com a eina de futur”,  s’inicià un curs de dinamització per formar experts en la conducció de reunions participatives.

 

Ricard Herrero, president del Consell Comarcal del Baix Empordà va presidir el dia 3 de juny l’acte d’iniciació, del curs de formació en processos participatius que permeti capacitar de les eines, les dinàmiques i les estratègies que han de desenvolupar els professionals a l’hora de dur a terme reunions de debat i deliberació participatives.

El curs tindrà una durada  de 6 mesos, es desenvoluparà en 10 sessions i finalitzarà el 18 de novembre.

L’Àrea de Ciutadania i Participació, integrada al Consell Comarcal del Baix Empordà ve realitzant des de fa anys polítiques de formació encaminades a fomentar la cultura participativa, i per altra banda vetlla per a la sensibilització i la formació a tècnics, polítics i ciutadania en matèria de participació ciutadana.

El mateix dia de la presentació va tenir lloc la primera de les sessions amb la introducció en el concepte, les bases i els criteris de la participació ciutadana. Hi van assistir una vintena de persones.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies