Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Maig 2010 - L’ESCOLA TALLER LES GAVARRES INICIA UNA EXPOSICIÓ ITINERANT DE FOTOGRAFIES

L’Escola Taller les Gavarres del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Palamós, la Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Pals i el finançament del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social europeu, ha muntat una exposició de fotografies la qual s’exposarà a diferents municipis del Baix Empordà. L’exposició, que és de caràcter itinerant, repassa els dos anys de funcionament d’aquesta edició explicant les actuacions que s’han dut a terme i mostrant les imatges d’alguns dels treballs que s’han realitzat.

Podeu visitar l’exposició a partir del 10 de maig al Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols, a partir del 17 de maig al vestíbul de l’Àrea de Medi Ambient de Palamós, a partir del 25 de maig per la Biblioteca Pere Blasi de Torroella de Montgrí, a partir de l’1 de juny al Castell-Palau de la Bisbal d’Empordà i finalment acabarà la segona setmana de juny a Ca la Pruna de Pals.

Des de l’Escola Taller hi ha la possibilitat de fer visites guiades a tothom que hi estigui interessat. Per a més informació adreceu-vos a etgavarres@baixemporda.cat o truqueu al 972 64 23 10.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat