Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Abril 2010 - El Consell Comarcal del Baix Empordà presenta els productes de l’Empordà a Madrid

El dia 21 a les 7 de la tarda el Consell Comarcal del Baix Empordà va presentar els productes de l’Empordà i de la cuina empordanesa al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

L’acte va ser presidit per Josep Huguet conseller d’Universitats, Innovació i Empreses de la Generalitat de Catalunya i d’Àngel Planas vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Emmarcat dins els actes de la Setmana Cultural Catalana, es va donar a conèixer els principals valors gastronòmics que ofereix el Baix Empordà, terra de Josep Pla. L’escriptor empordanès és un dels eixos de les activitats programades pel Centre Cultural Blanquerna durant aquesta setmana.

També es va presentar la marca de garantia Productes de l’Empordà, propietat dels consells comarcals de l’Alt i Baix Empordà, les jornades i campanyes gastronòmiques del Baix Empordà i l’Aula Gastronòmica de l’Empordà que, en finalitzar l’acte, va oferir als assistents una degustació de productes característics de la comarca.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies