Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2010 - Presentació dels incentius al comerç 2010

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda destina prop de 13 milions d’euros per incentivar el comerç, la moda i l’artesania catalana aquest 2010.

El dia 8 de febrer, David Mascort, director dels Serveis Territorials del Departament  d’Innovació, Universitats i Empresa a Girona, va presentar al Consell comarcal del Baix Empordà, el programa d’incentius de comerç, fires, artesania i moda pel 2010. L’acte va estar presidit també, per Ricard Herrero, i Àngel Planas, president i vicepresident primer respectivament del Consell

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya està integrat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya i pel Consell General de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya.

Vinculat al departament competent en matèria de comerç, té com a finalitat la promoció i l’impuls del sector comercial, l’artesanal, i el suport a la moda catalana, amb l’objectiu de fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors, a nivell nacional i internacional.

El sector empresarial i la resta d’agents socials i econòmics, vinculats amb els àmbits del comerç, l’artesania i la moda tindran veu en el consorci a través dels òrgans de participació. En aquest sentit, el consorci comptarà amb comissions sectorials, que dependran del consell general.

El 2009, a la demarcació de Girona, el pla d’incentius al comerç va incentivar  amb més de 2 milions d’euros un total de 241 projectes que va generar una inversió en el sector superior als 11,8 milions d’euros.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies