Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Gener 2010 - Llibret amb mesures d’autoprotecció contra la violència masclista per a dones al Baix Empordà

El dia 13 de gener,  a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà, Alba Garcia, directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del Departament d’Interior, acompanyada de Dolors Padilla, presidenta accidental del Consell Comarcal del Baix Empordà, de Marc Vidal,  director dels serveis territorials del DIRIP a Girona i de Martí Pons, sotsinspector dels Mossos d’Esquadra i sotscap de l’ABP de Girona, va presentar el tríptic Mesures d’autoprotecció per a dones, editat en català, castellà àrab, francès i anglès.

El llibret ofereix una sèrie de recomanacions per afrontar una situació de maltractament en qualsevol de les seves fases, des d’aprendre a detectar-lo fins a saber com actuar quan ja s’ha produït l’agressió.

Alba Garcia va destacar que cada vegada més dones trenquen el silenci i  augmenta la seva confiança amb les administracions.

El 2009, a les comarques gironines es van atendre policialment 1.285 dones i hi van haver 687 detinguts.

Martí Pons, sotsinspector de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a la Bisbal d’Empordà, va destacar la labor dels agents de la unitat especialitzada en el tema, que ofereixen un tracte personal a les dones que pateixen violència masclista a la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies