Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Octubre 2009 - LA FIBROMIÀLGIA REUMÀTICA, UNA MALATIA NEUROLÒGICA – CICLE DE XERRADES

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, i en aquesta ocasió amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, us convidem el  proper dimarts dia 20 a les 20 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà, c/Tarongers, 12 de la Bisbal d’Empordà, a la xerrada col·loqui: La fibromiàlgia reumàtica, una malatia neurològica a càrrec del Dr. Secundí López Posa, neuròleg Cap del Servei de neurociències Clíniques i de la unitat de recerca de l’Institut d’Asistència Sanitària (IAS- Hospital de Santa Caterina).

La fibromiàlgia reumàtica és una malaltia orgànica progressiva que es manifesta per una hipersensibilitat dolorosa, la fatiga i símptomes cognitius i conductuals i d’etiologia desconeguda.

En aquesta xerrada es tractarà l’etiologia, l’epidemiologia, els criteri  diagnòstics, la simptomatologia i el tractament de la fibromiàlgia reumàtica.

 

Acte gratuït i obert a tothom.

Si es del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

 

US HI ESPEREM!

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies