Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Octubre 2009 - FORMA’T al Baix Empordà

Amb l’objectiu de promoure la societat del coneixement i facilitar la formació, la xarxa de tècnics de promoció econòmica del Baix Empordà ha impulsat la creació d’una publicació electrònica.

La iniciativa ha estat impulsada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, els ajuntaments de Begur, Forallac, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí i les cambres de comerç de Palamós i de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta guia informa sobre cursos, jornades, seminaris i altres recursos formatius, com són les escoles d’idiomes o les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya. A més, permetrà accedir a un seguit d'accions formatives que ajudaran a millorar la situació professional, la reinserció laboral i la qualificació  de les persones que hi participin. 

Un dels objectius és que, en els propers mesos, es converteixi en la publicació digital de referència sobre les possibilitats formatives de la comarca.

Es podrà consultar i descarregar mensualment a la web del Consell Comarcal, www.baixempordà.cat. Per més informació els usuaris es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies