Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Setembre 2009 - SIGNATURA CONTRACTE PROGRAMA EN MATÈRIA DE SERVEIS SOCIALS 2009

Ricard Herrero, president del Consell Comarcal del Baix Empordà  i Josep Viñas, director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Girona, han signat el nou Protocol Addicional per a l’any 2009 al Contracte Programa per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre el Departament d’Acció Social i Ciutadania i el Consell Comarcal del Baix Empordà, en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social subscrit l’any 2008.

 

Els contractes programa fixen els eixos estratègics en matèria de serveis socials, les accions concretes que s’impulsaran i el finançament necessari per dur-les a terme. Es tracta d’actuacions en matèria d’atenció primària de serveis socials, de transport adaptat; atenció a persones amb dependència, atenció a la infància i l’adolescència; i integració de les persones immigrants, entre d’altres.

 

Enguany, la novetat més destacada és l’increment que registraran les ajudes del Departament destinades al finançament dels serveis socials bàsics. Aquests serveis són els que han notat més directament l’impacte de la crisi, ja que actuen com la primera finestra a la qual s’adreça la ciutadania que es troba amb dificultats.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies